De Wereldgezondheidsorganisatie noemt stress een epidemie. Vermoeidheid, overbelasting en burn-out komen steeds vaker voor. In Nederland hebben maar liefst 3,5 miljoen volwassenen last van (over)vermoeidheid. En 10-15% van de werkende bevolking heeft burn-out verschijnselen1. Concentratie lijkt zo een haast onmogelijke opgave te worden!  Tot overmaat van ramp is de algemene stemming in Nederland pessimistisch. Oorzaak: crisis, werkeloosheid, inzakkende huizenmarkt etc.  Kortom; De Nederlander heeft rust nodig!

VSM onderzoek
In januari liet VSM Plantival een onderzoek uitvoeren bij Neurocampus.com. Met 180.000 geregistreerde leden het grootste gratis online braintraining platform van Nederland. Dit onderzoek bevestigt de grote behoefte aan rust. Maar liefst 63% van de 272 deelnemers geeft aan behoefte te hebben aan meer ontspanning. 54% zegt zich niet goed te kunnen concentreren. 36% wil graag hulp om zich beter te kunnen concentreren.

De weg naar ontspanning
Gelukkig is er Plantival. Want uit het onderzoek van VSM Plantival onder Neurocampus-leden blijkt ook dat bijna 80% van de Plantival testers tevreden tot heel erg tevreden is over het effect van dit product. Zo kan 58% zich met Plantival beter concentreren en zegt 73% meer ontspannen te zijn na het gebruik van Plantival. En kennelijk zijn de gebruikers zó tevreden, dat ze dit natuurlijke product ook gaan adviseren aan familie, vrienden of kennissen.

Plantival, voor de broodnodige rust
Plantival ontspant in tijden van stress en spanningen en bevordert het concentratievermogen. Het kan helpen bij het neerzetten van een goede prestatie of een hulpmiddel zijn in een moeilijke periode. Plantival is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

 Ontspant in tijden van stress en spanning
 Gezondheidsproduct bij spanningen van tijdelijke aard
 Bevordert het concentratievermogen
 Op natuurlijke basis van Valerianae radix extract (valeriaan)

1. Bron: VermoeidheidCentrum en CBS


Myreport twitter