Het wel/niet hebben van dat paar fluoriserende sneakers is echt een gevecht op leven en dood voor uw puber! 2014 is het jaar van het brein. Wanneer we het puberbrein beter begrijpen, kunnen we de negatieve kanten beter begeleiden en accepteren en de positieve kanten meer stimuleren. Dat pubers niet naar volwassenen luisteren is algemeen bekend, maar hoe kunnen we ze dan begeleiden zodat er mogelijk toch een manier is om een rem te zetten op extreem risicovol gedrag? Hoe komt het dat als je adolescenten Russisch roulette zou laten spelen met als beloning bijvoorbeeld 3 miljoen euro ze waarschijnlijk bijna allemaal schieten? Wist u dat adolescenten de meest dappere en de meest creatieve bewoners van onze aarde zijn? 

Drs. Marjolein van Bodegom (Cognitief Psycholoog) biedt ouders en anderen die met pubers te maken hebben een praktische vertaling van de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen over het puberbrein. Met handige tips voor een betere verstandhouding.

Het puberbrein komt tot leven op dinsdag 1 april 2014 vanaf 19.30 uur bij praktijkcentrum Voel je Wel aan de Damlaan 38 te Leidschendam. Deze avond wordt u eveneens geïnformeerd over welke voeding tot betere concentratie leidt en welke oefeningen voor een rustig ontspannen brein zorgen.

Ontdek dit en meer op 1 april bij praktijkcentrum Voel je Wel in Leidschendam. Voor meer informatie en aanmelding gaat u naar www.voeljewel.nl / agenda.

Myreport twitter